erectieproblemen

Wat kunnen we doen tegen erectieproblemen?

We hebben allemaal wel eens te maken met erectieproblemen. Het kan iedereen overkomen, of we nu jong zijn of oud. Al zijn het vaak wel verschillende oorzaken die dan een rol spelen.

We zien vooral dat jonge mannen met erectieproblemen vooral te kampen hebben met stress. Dat komt dan doordat we een nieuwe partner hebben. Of doordat we problemen hebben in de relatie, of in de familie. Problemen op het werk of financiële zorgen kunnen hier ook een belangrijke rol spelen. Het kan ook aan de partner zelf liggen. Wanneer we ons te onderdanig voelen in onze relatie, kan dat voor erectieproblemen zorgen. In dat geval is het belangrijk dat we daar met onze partner over kunnen spreken.

Verder zien we dat oudere mannen eerder een probleem hebben met het fysieke aspect. Zij kunnen dan moeilijker een erectie krijgen doordat het bloed minder vlot naar de organen kan stromen. In de meeste gevallen zijn verschillende oplossingen nodig.

In beide gevallen kunnen we echter zonder iets te gebruiken, al een duidelijke verbetering teweegbrengen.

Een belangrijk aspect is het voldoende bewegen. Wanneer we sporten, met als voorbeeld lopen. Dan zullen we de twee oorzaken in 1 keer kunnen aanpakken. We zullen ontspannen zijn, en we zullen de bloedsomloop stimuleren. Door te lopen kunnen zowel jonge mannen als oudere mannen voordeel doen en hun erectieproblemen oplossen.

Wat we verder kunnen doen is stoppen met roken. Stoppen met roken zal ook in beide gevallen helpen om één de bloedsomloop te stimuleren naar de geslachtsorganen toe. Waardoor er dus sneller bloed naar de penis kan vloeien. En makkelijker een erectie tot stand kan komen. Maar we zullen ook minder zenuwachtig en minder te maken hebben met stress. Nicotine is een stof die prikkelend werkt op onze zenuwen. Het zal er enerzijds voor zorgen dat de bloedvaten nauwer worden. En zal er tevens ook voor zorgen dat we sneller onder stress komen te staan.

Er bestaan ook erectiemiddelen die we kunnen gebruiken tegen impotentie. Dat zijn dan kruiden of erectiepillen zoals Viagra.

Voorbeelden daarvan zijn:

  • Tribulus Terrestris
  • Ashwagandha
  • Ginseng
  • Mucuna Pruriens
  • Ginkgo
  • Omega 3

Zij zullen ofwel de bloedsomloop gaan stimuleren, ofwel de stress wegnemen. In de meeste gevallen zullen ze niet beide dingen tegelijk doen. Wanneer we dus weten dat we vooral als gevolg van stress geen erectie kunnen krijgen. Dan gaan we beter ashwagandha gebruiken. In geval dat we zeker zijn dat het met onze bloedsomloop te maken heeft. Dan zijn we beter met een product als tribulus terrestris.

Indien we niet zeker zijn of de oorzaak mentaal of fysiek is, of wanneer we denken dat wel beide aspecten een doorslaggevende rol kunnen spelen in onze problemen. Dan kunnen we ginkgo gebruiken. Ginkgo is één van de weinige kruiden die zowel de bloedsomloop zal stimuleren door het bloed dunner te maken. En stresshormonen zoals cortisol gaat blokkeren. Waardoor we dus eigenlijk allebei de oorzaken van de erectiestoornis kunnen gaan aanpakken.

Bron

5 Meest Krachtige Kruiden Tegen Impotentie – Herbologie

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *